İSTANBUL / AVCILAR - Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu

Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu

ÜNİVERSİTE MH. KAMP SK. N4 AVCILAR/İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitimi´ nin ilke ve amaçları doğrultusunda,öğrencilerin başarılarını en üst seviyeye çıkarabilen. çevrede eğitim,bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim -öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak , öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak,onların sosyal , kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
Başarılar
Okulumuz ilçe çapında özellikle resim , şiir , kompozisyon ve spor yarışmalarına katılıp dereceler almıştır.2005-2006 eğitim öğretim yılında okul futbol takımımız, ilçe turnuvasında birincilik kazanmıştır. Özellikle okulumuzda kurulan Adıyaman yöresi halk oyunu ekibi ile İstanbul İlinde 2.lik elde edilmiştir.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :