Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu

Belgegeçer : 0212 5091314
WEB https://avcilarmustafakemalpasa.meb.k12.tr
Adres : ÜNİVERSİTE MH. KAMP SK. NO4 AVCILAR/İSTANBUL
VİZYON : Türk Milli Eğitimi´ nin ilke ve amaçları doğrultusunda,öğrencilerin başarılarını en üst seviyeye çıkarabilen. çevrede eğitim,bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim -öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak , öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak,onların sosyal , kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR : Okulumuz ilçe çapında özellikle resim , şiir , kompozisyon ve spor yarışmalarına katılıp dereceler almıştır. Avcılar Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Sudoku yarışmasında öğrencimiz Nehir Bulut 6. Sınıflarda birinci olmuştur. 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında okulumuz 8/F sınıfı öğrencisi Elif Nehir Kızıltepe "Bir Deli Sevdadır Atatürk" adlı şiiri ile ilçe birincisi olmuştur.

Saatler : 09.00 - 15.30
Servis : Var.
Ulaşım : Üniversite Mh. Kamp sk. No:4 Avcılar/İST
Yerleşim Yeri : MERKEZ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Voleybol takımı ve Atletizm takımı bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuza Robotik Kursu Verilmektedir.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Harezmi Eğitim Modeli Uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuzda AB Erasmus+ projesi uygulanmaktadır.